Auto op z’n kant na aanrijding, twee gewonden

Auto op z’n kant na aanrijding, twee gewonden

Geplaatst op 29 maart 2024, om 17:29 uur

OSS – Bij een ongeval op de John F. Kennedybaan in Oss zijn vrijdagmiddag twee gewonden gevallen.

Rond 16.05 uur kwamen op de kruising met de Frankenbeemdweg ter hoogte van tuincentrum Coppelmans twee auto’s met elkaar in botsing. Een van de auto’s ramde daarna bebording, een wegafzetting en een lantaarnpaal en kwam op zijn zijkant terecht. De bestuurder van de auto wist ongedeerd en op eigen kracht uit de auto te klimmen.

Een vrouw die als passagier in de auto zat kon door de toegesnelde brandweer worden bevrijd. Ze werd opgevangen in de brandweerwagen en is hierna door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bestuurder kwam met zijn eveneens zwaar beschadigde auto aan de overkant van de kruising tot stilstand. Hij raakte slechts lichtgewond en kon ter plaatse worden behandeld.

De weg was tijdelijk deels afgesloten en de politie regelde het verkeer. Een voorrangsfout lijkt de meest waarschijnlijke oorzaak van het ongeval.

Foto’s: Gabor Heeres