Man op The Hague Airport aangehouden door Koninklijke Marchaussee voor schietincident

Man op The Hague Airport aangehouden door Koninklijke Marchaussee voor schietincident

Geplaatst op 28 maart 2024, om 18:20 uur

ROTTERDAM – Woensdag is een 38-jarige man uit Veendam aangehouden op Rotterdam-The Hague Airport. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietincident op 22 februari van dit jaar aan het Koolwitjespad in Hoogvliet, waarbij een 35-jarige man uit Hoogvliet gewond raakte.

Het slachtoffer werd op donderdag zwaargewond aangetroffen op straat door agenten. Na eerste hulp ter plaatse werd hij naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. De verdachte stond gesignaleerd en werd door de Koninklijke Marechaussee op het vliegveld aangehouden.

Hij zal binnenkort worden voorgeleid aan de rechter-commissaris, die zal beslissen of de verdachte langer in voorlopige hechtenis blijft. Het onderzoek naar de toedracht van het incident wordt onverminderd voortgezet.