Verdachte aangehouden na steekincident

Verdachte aangehouden na steekincident

Geplaatst op 23 maart 2024, om 10:55 uur

TER APEL – Na een steekincident aan de Ter Apelervenen in Ter Apel op vrijdagavond is een verdachte aangehouden. Bij het steekincident is een 32-jarige man uit Ter Apel gewond geraakt.

Melding steekincident
Omstreeks 19:10 uur ontvingen we een melding van een steekincident. Direct na de melding zijn agenten ter plaatse gegaan. Aan de Ter Apelervenen troffen ze een slachtoffer aan. Dit is een 32-jarige man uit Ter Apel. Hij is bij het incident gewond geraakt. Het slachtoffer is vervolgens door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanhouding verdachte
Kort na de melding hebben we aan de Ter Apelervenen een verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij dit steekincident. Dit gaat om een 19-jarige man uit Ter Apel. De verdachte en het slachtoffer kenden elkaar. De verdachte zit vast en wordt verhoord. Op locatie is de Forensische Opsporing gelijk gestart met sporenonderzoek. Ook hebben agenten met een getuigen gesproken. Het onderzoek naar de toedracht en achtergrond van het incident loopt.