Ondanks aanhoudingen toch weer explosie bij woning Vlaardingse loodgieter

Ondanks aanhoudingen toch weer explosie bij woning Vlaardingse loodgieter

Geplaatst op 21 maart 2024, om 18:40 uur

VLAARDINGEN – Agenten controleerden woensdagavond twee mannen die zich in de omgeving van de Gretha Hofstralaan verdacht gedroegen. Omdat ze hun aanwezigheid niet konden verklaren is het tweetal aangehouden en de auto waarin ze zaten is in beslag genomen.

Verscherpt toezicht is nog steeds van kracht en in de omgeving van de Gretha Hofstralaan wordt preventief gefouilleerd. Dat leidde even voor 21:00 uur naar de 23-jarige man uit Rotterdam en 16-jarige jongen uit Hellevoetsluis. Ze gedroegen zich verdacht in de omgeving van een woning waar eerder explosies waren en ze zijn om die reden aangehouden. Onderzocht wordt of er een verband is met de reeks explosies in Vlaardingen.

Ondanks de aanhoudingen ging er afgelopen nacht toch nog een explosief af bij de woning.

Foto: Archief