Jongeman steelt pinpas en sieraden van 88-jarige vrouw

Jongeman steelt pinpas en sieraden van 88-jarige vrouw

Geplaatst op 21 maart 2024, om 07:57 uur

AMERSFOORT – Donderdag 18 januari wordt omstreeks 19:40u de zoon van het 88-jarige slachtoffer door zijn moeder, in paniek, opgebeld. Haar pas zou zijn opgehaald omdat er fraude mee zou zijn gepleegd. De zoon voelt natuurlijk direct aan dat het niet goed is en dat hij meteen de pinpas moet blokkeren.

Helaas was het kwaad al geschied en was al €1000 van de rekening afgeschreven. De koerier is vermoedelijk ook diegene die heeft gepind met de gestolen pas. De koerier die de pas op kwam halen had een licht getinte huidskleur, zwart krullend haar, was tussen de 165cm en 170 cm en zou mogelijk zwarte kleding dragen.

Als de zoon bij zijn moeder is, blijken er ook kostbare en vooral dierbare sieraden mee te zijn genomen. Eén gouden armband, gouden collier, gouden zegelring met een zwarte steen en een zegelring met initialen “JJ”, wist deze oplichter te ontfutselen van het slachtoffer.

Weet jij wie deze dader is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844