Zwaargewonde na eenzijdig verkeersongeval

Zwaargewonde na eenzijdig verkeersongeval

Geplaatst op 20 maart 2024, om 07:47 uur

WIJNJEWOUDE – Dinsdagavond omstreeks 21:40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de N381 ter hoogte van Wijnjewoude.

Eenmaal ter plaatse bleek een personenauto door een nog onbekende oorzaak van de weg te zijn geraakt. Het voertuig met daarin twee inzittenden kwam vervolgens op de kop tot stilstand. Een van de inzittenden raakte hierbij zwaargewond en is na stabilisatie met spoed overgebracht naar het UMC in Groningen.

Volgens ooggetuige werd de andere inzittende aangehouden en deze overgebracht naar het politiebureau, of dit de bestuurder was van het voertuig is niet bekend. De N381 was vanaf Wijnjewoude in de richting van Drachten geruime tijd afgesloten voor sporenonderzoek. Bergingsbedrijf Tolman kwam ter plaatse om het voertuig te bergen.

Foto’s :Zo-nieuws.nl