24-jarige man steelt fiets: kind achtergelaten in tranen

24-jarige man steelt fiets: kind achtergelaten in tranen

Geplaatst op 19 maart 2024, om 12:45 uur

EINDHOVEN – Maandagmiddag ontving de politie in Eindhoven een melding over een gestolen kinderfietsje, waarbij de dader een 24-jarige man bleek te zijn. Dankzij camerabeelden kon de dief in zijn woning worden aangehouden en werd de fiets teruggevonden.

Het kind, aanvankelijk ontroostbaar, kan gelukkig nu weer vrolijk door de stad fietsen. De wijkagenten van de Eindhovense wijk Vaartbroek deelden op sociale media dat een attente getuige zich over het verdrietige kind heeft ontfermd en direct de politie heeft ingelicht over de diefstal.

De verdachte is in afwachting van zijn straf en zal op een later tijdstip door de recherche worden gehoord, waarna hij zich voor de diefstal bij de rechter zal moeten verantwoorden.

Foto: wijkagenten_vaartbroek