Ravage nadat automobilist stoplicht ramt

Ravage nadat automobilist stoplicht ramt

Geplaatst op 18 maart 2024, om 08:25 uur

EINDHOVEN – Voor een automobilist op de Piuslaan viel de maandag ochtend zwaar. De bestuurder was volgens een agent nog niet helemaal wakker en ramde een verkeerslicht.

De auto kwam vervolgens een stukje verderop op de rijbaan tot stilstand. De schade aan de auto is flink, en de rondweg van eindhoven lag bezaaid met brokstukken. Tegemoet komend verkeer liep daardoor ook schade op.

Na het ongeluk lekte de auto een flinke hoeveelheid olie, deze werd door het ochtendspits verkeer over een flink stuk van de rondweg uitgereden en zal opgeruimd moeten worden. Een weghelft in zuid westelijke richting is afgesloten voor verkeer, dit zorgt op het drukste moment van de dag tot een file.

Een ambulance is ter plaatse voor de bestuurder van de auto.