Vrouw door geweld omgebracht, kinderen gewond naar ziekenhuis

Vrouw door geweld omgebracht, kinderen gewond naar ziekenhuis

Geplaatst op 16 maart 2024, om 18:55 uur

MIERLO –  In Mierlo vond zaterdagavond rond 18.00 uur een tragisch geweldsincident plaats op de Heer van Rodestraat, waarbij een vrouw buiten haar woning overleed. De politie heeft een man, die naar verluidt haar partner zou zijn, in verband met het incident gearresteerd. Tijdens het voorval waren er kinderen in het huis, die lichte verwondingen opliepen en ter controle naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Volgens een verklaring van de politie waren er vijf kinderen aanwezig tijdens het incident. Het is nog onduidelijk of alle kinderen tot het gezin van het slachtoffer en de aangehouden man behoren. Vanwege hun lichte verwondingen zijn alle kinderen voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft bevestigd dat zowel de vrouw die overleed als de gearresteerde man bewoners waren van het betreffende adres. De exacte toedracht van het incident – of de vrouw binnenshuis gewond raakte en buiten overleed, of dat het geweld zich in de op straat voltrok – blijft vooralsnog onduidelijk. De arrestatie van de man volgde snel na het incident in de nabije omgeving. Volgens de politie deelden de man, de vrouw en de kinderen hetzelfde woonadres.

Foto’s: Dave Hendriks