Politie vindt drugs in verborgen ruimte auto

Politie vindt drugs in verborgen ruimte auto

Geplaatst op 16 maart 2024, om 16:15 uur

TILBURG – Een 29-jarige Tilburger is vrijdag 15 maart 2024 omstreeks 22.50 uur op de Burgemeester Suijsstraat aangehouden ter zake de verdenking van drugshandel. In een verborgen ruimte in de auto waarin hij reed, vonden de agenten zakjes met cocaïne, ketamine en XTC-pillen. Hij is ingesloten in het cellencomplex.

De politie kreeg deze maand meerdere meldingen binnen via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) dat een 29-jarige Tilburger vanuit zijn auto drugs zou dealen. Hij is voor dat soort zaken al eerder aangehouden. Agenten in burger zagen hem vrijdagavond op het Paduaplein bezig met een mogelijke drugsdeal. Vervolgens is hij door een herkenbare eenheid aan de kant gezet. Hierna volgde een controle op grond van de Opiumwet. In het voertuig vonden de politiemensen in een verborgen holle ruimte een plastic zak met 42 gripzakjes met wit poeder die positief testte op cocaïne. Ook vonden de dienders nog 17 gripzakjes met vermoedelijk ketamine en 50 XTC pillen. De auto, alle drugs en 475 euro aan contant geld dat de verdachte bij zich had zijn in beslag genomen.