Ruim 630 lachgasflessen aangetroffen in garagebox

Ruim 630 lachgasflessen aangetroffen in garagebox

Geplaatst op 13 maart 2024, om 21:25 uur

NOOTDORP – In een garagebox aan de Industrieweg zijn dinsdag 12 maart honderden lachgasflessen aangetroffen. Het onderzoek is in volle gang en de politie komt graag in contact met mensen die de afgelopen tijd iets opvallends hebben gezien in de omgeving van de Industrieweg.

De politie kwam de lachgasflessen op het spoor toen agenten een deurwaarder assisteerden bij de ontruiming van het pand vanwege achterstallige huur. Er zijn 633 volle lachgasflessen aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De burgemeester is voornemens het pand te sluiten.

Aanhouding
In het pand trof de politie niemand aan. Een man die zich in de omgeving van de garagebox verdacht gedroeg en vervolgens wegreed, kreeg een stopteken en is aangehouden. Het gaat om een 31-jarige man uit Den Haag.

Foto: Archief