Schoonmaker treft vuurwapen in hotelkamer aan

Schoonmaker treft vuurwapen in hotelkamer aan

Geplaatst op 11 maart 2024, om 13:25 uur

AMSTERDAM – In de kamer van een hotel aan de Schepenbergweg in Amsterdam-Zuidoost is vrijdag 8 maart een vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. Een 25-jarige man zit vast op verdenking van vuurwapenbezit.

Het vuurwapen wordt vrijdagmiddag gevonden door een schoonmaker. Wanneer agenten kort na de melding in de hotelkamer komen, stellen zij vast dat het daadwerkelijk om een vuurwapen gaat. Het wapen wordt direct in beslag genomen. Er blijkt alleen verder niemand in de kamer aanwezig te zijn. Later op de dag kan de verdachte, bij terugkomst in de kamer, door agenten worden aangehouden.

Het gaat om een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats die is ingesloten voor nader onderzoek.