Twee doden bij ernstig ongeval tussen personenauto’s

Twee doden bij ernstig ongeval tussen personenauto’s

Geplaatst op 10 maart 2024, om 17:19 uur

AZEWIJN – Bij een ernstig ongeval op de Meilandsedijk (N816) in Azewijn zijn twee dodelijke slachtoffers gevallen na een aanrijding tussen twee personenauto’s. Een derde persoon is nagekeken door ambulancepersoneel.

Het ongeval gebeurde iets over 16.00 uur. Het incident is vermoedelijk veroorzaakt door een voorrangsfout, waarbij één auto in een droge sloot terechtkwam. Ondanks de inzet van diverse hulpdiensten en de oproep van een traumahelikopter, werd al snel duidelijk dat hulp voor beide slachtoffers te laat kwam. Beide inzittenden van het voertuig dat in de sloot belandde, zijn ter plaatse overleden aan hun verwondingen.

De N816 is volledig afgesloten voor onderzoek, dat inzicht moet geven in de exacte toedracht van het ongeluk. Deze wegafsluiting zal naar verwachting nog geruime tijd voortduren. De inzittenden van de andere betrokken auto zijn ongedeerd gebleven. Zij zijn door ambulancepersoneel nagekeken en hoefden niet naar het ziekenhuis.

Foto’s: Persbureau Heitink