Persoon overleden na aanrijding tegen boom

Persoon overleden na aanrijding tegen boom

Geplaatst op 10 maart 2024, om 11:25 uur

AALTEN – Op de Romienendiek in Aalten heeft zondagochtend een dodelijk ongeluk plaatsgevonden, waarbij minstens één persoon is overleden. Het ongeval gebeurde rond 09.15 uur ter hoogte van de Nonhofweg. Een voertuig kwam om nog onbekende redenen frontaal in aanraking met een boom.

Direct werden verschillende hulpdiensten ingezet, waaronder de brandweer, meerdere ambulances, en een traumahelikopter. Ondanks de inspanningen van de hulpverleners, is het slachtoffer overleden. De traumahelikopter werd geannuleerd.

Vanwege een lopend politieonderzoek is de weg afgesloten. De brandweer heeft een afdekzeil over het voertuig geplaatst, terwijl er schermen zijn opgesteld. De verkeersongevallenanalyse van de politie is ter plaatse voor verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Naar verwachting blijft de weg tot 13.00 uur gesloten voor het verkeer.