Jonge voetballers uitgescholden en gediscrimineerd tijdens wedstrijd, politie zoekt getuigen

Jonge voetballers uitgescholden en gediscrimineerd tijdens wedstrijd, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 10 maart 2024, om 14:32 uur
TILBURG – Op zaterdag 3 februari speelden de jeugdteams (12 en 13 jaar) van TSV Gudok en SV Reeshof tegen elkaar op het terrein van TSV Gudok. Een gezellige wedstrijd vol sportiviteit en plezier dachten zij.

Helaas vond een aantal toeschouwers het nodig om de jonge spelertjes van SV Reeshof uit te schelden, te beledigen en te discrimineren. Dit is onacceptabel, aldus de politie. Daarom doen agenten hier onderzoek naar!

De politie heeft eerst getracht om via de betrokken verenigingen getuigen te krijgen van dit incident. Ondanks hun medewerking is dat niet gelukt. Daarom zoekt de politie nu via social media naar getuigen van dit incident.
Heb jij iets gehoord tijdens deze wedstrijd of heb je informatie over de “toeschouwers” die zich schuldig hebben gemaakt aan het schelden, beledigen en discrimineren van de spelertjes van SV Reeshof? Dan komen ze graag met jou in contact! Bel 0900-8844 en vermeld het registratienummer 2024028632.