Weg bezaaid met struiken na ongeval tussen auto en busje

Weg bezaaid met struiken na ongeval tussen auto en busje

Geplaatst op 9 maart 2024, om 09:05 uur

BIEZENMORTEL – Op zaterdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden waarbij een personenauto tegen een bestelbus aanreed op het kruispunt van de N65 met de Heusdensebaan in Biezenmortel.

Omroep Brabant meldt dat het lijkt erop dat de bestuurder van de personenauto in slaap viel achter het stuur, waardoor hij een rood verkeerslicht negeerde op de route van Helvoirt naar Tilburg. De bestelbus, die gekoppeld was aan een aanhanger van Tuinplantenkwekerij Van Oirschot en planten vervoerde, werd hard geraakt. De impact was zo hevig dat de planten over het wegdek van de N65 verspreid lagen. Een getuige van de hulpdiensten beschreef het als een zeer heftige botsing, waarbij zelfs de trekhaak van de personenauto loskwam.

Wat betreft de betrokkenen, de automobilist van de personenauto liep lichte verwondingen op door het ongeval, maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij en bleef ongedeerd.

Foto’s: Bart Meesters