Fietser (37) overleden na aanrijding, twee aanhoudingen verricht

Fietser (37) overleden na aanrijding, twee aanhoudingen verricht

Geplaatst op 9 maart 2024, om 07:28 uur

NIJMEGEN  – In Nijmegen vond in de de nacht van vrijdag op zaterdag een verkeersongeval plaats waarbij een fietser is overleden. Dit gebeurde omstreeks 01:50 uur op de Dennenstraat. Het slachtoffer was een 37-jarige man uit Nijmegen.

In verband met het ongeval zijn twee mensen gearresteerd op verdenking van betrokkenheid. De politie heeft bevestigd dat het om twee mannen uit Nijmegen gaat, de een 28 en de andere 52 jaar oud. Volgens De Gelderlander komt dat vanwege het doorrijden naar het ongeluk.

Er wordt door de politie verder onderzoek gedaan naar de omstandigheden rondom dit dodelijke incident.

Foto: Dennis Peters / Persbureau Heitink