Politie zoekt getuigen van dodelijk schietincident

Politie zoekt getuigen van dodelijk schietincident

Geplaatst op 7 maart 2024, om 19:21 uur

ZWOLLE – In het onderzoek naar het schietincident op de Rijnlaan gistermiddag komt de politie graag in contact met getuigen. De politie heeft ondertussen al heel wat mensen gesproken maar er zijn ongetwijfeld nog mensen waarmee ze nog niet hebben gesproken. Was u getuige of beschikt u over informatie of beelden die bij het onderzoek kunnen helpen, bel dan met 0900-8844.

De politie kreeg gistermiddag rond 16.45 uur een melding van een schietincident aan de Rijnlaan in Zwolle. Aan het incident ging een aanrijding vooraf. Een 44-jarige man uit Zwolle kwam bij het schietincident om het leven. De politie hield gisteren een 42-jarige man uit Zwolle aan op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident.

Beide personen kenden elkaar en aan het incident zou een langdurig conflict ten grondslag liggen.

Foto: Persbureau Heitink