Kind doodgestoken in woning, ander kind zwaargewond

Kind doodgestoken in woning, ander kind zwaargewond

Geplaatst op 6 maart 2024, om 15:45 uur

BOEKEL – Op woensdagmiddag heeft zich in Boekel, in een woning gelegen aan de Dotterbloem, een tragisch incident voorgedaan waarbij een kind het leven heeft gelaten na betrokken te zijn bij een steekincident.

Een ander kind is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De precieze omstandigheden die tot het steekincident hebben geleid, zijn momenteel nog onbekend.

Op dezelfde middag vond er in Wilbertoord, een plaats die ongeveer tien kilometer van Boekel verwijderd is, een dodelijk ongeval plaats, dat mogelijk in verband staat met de fatale steekpartij in Boekel meldt Omroep Brabant. De leeftijden van de betrokken kinderen zijn nog niet bekendgemaakt. Er wordt gezegd dat de bewoners van het desbetreffende huis, die naar verluidt van Poolse komaf zijn, nog maar enkele maanden in de buurt wonen.