Jonge fatbiker met spoed naar ziekenhuis na ongeval

Jonge fatbiker met spoed naar ziekenhuis na ongeval

Geplaatst op 6 maart 2024, om 19:43 uur

HAARLEM – Een jongen op een fatbike is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval in Haarlem-Noord.

De jongen reed op zijn fatbike over het fietspad langs de Spaarndamseweg toen hij rond vijf uur vol in de remmen moest voor een busje welke afsloeg naar de Transvaalstraat. Ondanks dat hij vol in de remmen ging klapte hij toch nog hard in de zijkant van het busje.

Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed naar de ongevalslocatie. De jongen is door ambulancepersoneel gestabiliseerd waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd voor verdere behandeling. Een familielid was ondertussen door agenten naar de locatie gebracht, deze kon met de ambulance mee naar het ziekenhuis.

Zowel de fatbike als de bestelbus liepen door de klap schade op. Agenten hebben het ongeval in onderzoek.

Foto’s: Michel van Bergen