Partner van Yildiz verdacht van moord en wegmaken lichaam

Partner van Yildiz verdacht van moord en wegmaken lichaam

Geplaatst op 4 maart 2024, om 22:00 uur

ZEVENAAR – De partner van de sinds 29 december vermiste 42-jarige Yildiz Kayali uit Zevenaar, een 59-jarige man, zit vast op verdenking van moord en het verbergen van haar lichaam. Dat meldt zijn advocaat, Peer Szymkowiak.

De 59-jarige verdachte is volgens zijn advocaat al op 5 januari door de politie gehoord, toen Yildiz niet meer op haar werk verscheen. “Hij heeft de politie toen gezegd dat ze vrijwillig is vertrokken en dat ze afscheid had genomen van hem”, aldus de advocaat.

De verdachte is op 15 februari gearresteerd en heeft eerder verklaard aan de politie dat Kayali vrijwillig afscheid heeft genomen. Ondanks de afwezigheid van geweldssporen in hun woning, afgezien van een druppel bloed, blijft het huis een focuspunt in het onderzoek.