Man raakt gewond als hij op het spoor geduwd wordt

Man raakt gewond als hij op het spoor geduwd wordt

Geplaatst op 3 maart 2024, om 13:36 uur

VLISSINGEN – De politie onderzoekt wat er zaterdagavond precies is gebeurd op het station van Vlissingen. Een 21-jarige man uit Delft duwde daar een 36-jarige man uit Vlissingen op het spoor. De man uit Vlissingen raakte daardoor gewond. Agenten zijn op zoek naar mensen die het incident hebben zien gebeuren of hebben gezien wat er aan vooraf is gegaan.

Politieagenten reageerden zaterdagavond rond 21.15 uur op een melding van spoorwegpersoneel. Een 36-jarige man uit Vlissingen zou op een perron om nog onbekende reden door een man die hij niet kende op het spoor zijn geduwd. Op het station trof de politie een gewonde man aan. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Kort daarna konden de politieagenten dankzij oplettend spoorwegpersoneel in een stilstaande trein een verdachte, een 21-jarige man uit Delft, aanhouden.

De politie zet het onderzoek naar wat er precies is gebeurd voort. De verdachte zit vast en wordt vandaag verhoord.