Agenten rukken uit voor ‘onthoofde vrouw in slaapzak’ maar vinden sekspop

Agenten rukken uit voor ‘onthoofde vrouw in slaapzak’ maar vinden sekspop

Geplaatst op 3 maart 2024, om 09:32 uur

GOIRLE – Recent moesten agenten in Goirle in actie komen na een bijzondere oproep. Een voorbijganger dacht een onthoofd vrouwenlichaam in een slaapzak te hebben ontdekt. Gelukkig was de situatie minder ernstig dan gevreesd.

“Zulke oproepen zetten ons meteen op scherp. Hoewel we dergelijke meldingen zelden ontvangen, sturen we er direct wijkagenten op af. Het kan immers altijd gaan om een ernstig misdrijf”, licht een politiewoordvoerder toe in gesprek met Omroep Brabant.

De woordvoerder beschrijft hoe de agenten onderweg allerlei scenario’s overwogen. Bij aankomst bleek de inhoud van de slaapzak echter geen menselijk lichaam, maar een sekspop te zijn.

“Gezien onze volgers op Instagram voornamelijk jongeren zijn, hebben we besloten bepaalde delen van de pop onherkenbaar te maken”, verklaart de woordvoerder aan de omroep. “Het dumpen van zulke objecten gebeurt niet vaak. Wellicht was de eigenaar toe aan verandering en besloot hij de pop weg te gooien.”

Volgens Omroep Brabant kan de eigenaar de sekspop weer ophalen bij het politiebureau, voor het geval hij spijt heeft van zijn beslissing om de pop te dumpen.