Zwaargewonde na botsing tegen geparkeerde auto

Zwaargewonde na botsing tegen geparkeerde auto

Geplaatst op 2 maart 2024, om 20:58 uur

EMMER-COMPASCUUM – Een verkeersongeval in Emmer-Compascuum heeft geleid tot drie gewonden, waarbij één persoon ernstige verwondingen opliep.

Deze avond vond er een aanrijding plaats op de Westelijke Doorsnee Noordzijde, waarbij een voertuig met drie inzittenden tegen een geparkeerd voertuig aanreed. De bestuurder raakte bekneld binnen het wrak en moest door reddingswerkers worden bevrijd voordat hij voor verdere behandeling naar het ziekenhuis werd overgebracht.

De overige twee passagiers liepen slechts lichte verwondingen op en kregen ter plekke medische zorg, zonder dat ziekenhuisopname noodzakelijk was. Een traumahelikopter, vergezeld van een mobiel medisch team, werd ingezet om bijstand te verlenen bij het ongeval.

Foto’s: FlashDR