Rechter verlengt voorarrest van verdachte in zaak spoorloze Yildiz

Rechter verlengt voorarrest van verdachte in zaak spoorloze Yildiz

Geplaatst op 1 maart 2024, om 17:48 uur

ZEVENAAR – De 59-jarige man uit Zevenaar die wordt vastgehouden in verband met de vermissing van Yildiz Kayali (42) blijft achter de tralies. De rechtbank heeft donderdag besloten dat de verdachte de komende drie maanden niet op vrije voeten zal komen.

De vraag naar het lot van Yildiz Kayali blijft onbeantwoord. Ze werd voor het laatst gezien enkele dagen voor de jaarwisseling, en sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. De man uit Zevenaar werd halverwege februari gearresteerd, nadat de politie hem in verband bracht met de verdwijning.

Enkele dagen na zijn arrestatie doorzocht de politie grondig het huis van Yildiz. Tot op heden is de woning nog niet vrijgegeven, zo meldt de politie. Mensen die meer informatie hebben over de vermissing van Yildiz worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Foto’s: Roland Heitink/Persbureau Heitink