Update: Vrouw (78) om het leven gebracht door haar zoon (39)

Update: Vrouw (78) om het leven gebracht door haar zoon (39)

Geplaatst op 28 februari 2024, om 11:05 uur

VEGHEL – De politie hield woensdagmorgen een 39-jarige man aan uit Veghel in een woning aan de Leeuwenbekstraat in Veghel. De politie verdenkt hem van betrokkenheid bij de dood van zijn moeder. De 78-jarige bewoonster werd levenloos in dezelfde woning gevonden.

Rond 09.30 uur kreeg de politie een melding van een ernstig geweldsincident in een woning in Veghel. Agenten reden naar het huis en troffen daar de verdachte en zijn overleden moeder aan. De Veghelaar is meegenomen naar het bureau en wij onderzoeken zijn rol bij de dood van zijn moeder. De man zit vast en wordt verhoord.

Onderzoek

De agenten hebben het onderzoek naar de aanleiding en achtergrond van het incident direct opgestart. Forensisch rechercheurs onderzoeken de woning en er wordt een buurtonderzoek gedaan.

Foto’s: Bart Meesters