Verdachte vondsten bij controle van garageboxen

Verdachte vondsten bij controle van garageboxen

Geplaatst op 27 februari 2024, om 13:45 uur

HELMOND – De gemeente, in samenwerking met diverse instanties onder leiding van het PIT-team, is dinsdagmiddag bezig met het inspecteren van verschillende aangewezen garageboxen in Helmond.

Tijdens deze inspecties zijn diverse verdachte items aangetroffen, waaronder materialen die verband houden met de teelt van hennep. Bij één van de garageboxen zijn voorwerpen aangetroffen die gelinkt kunnen worden aan drug productie.

Hoewel de exacte inhoud van de vondsten nog niet bekend is en het onderzoek nog in een vroeg stadium verkeert, lijkt het erop dat de politie zal opschalen vanwege de aard van de aangetroffen zaken, aldus een woordvoerder van de gemeente.