Twee verdachten aangehouden na schietincident in relationele context

Twee verdachten aangehouden na schietincident in relationele context

Geplaatst op 27 februari 2024, om 12:09 uur

DE RIPS – Een man van 72 jaar en een vrouw van 62 jaar uit Ommel zijn maandagavond gearresteerd als verdachten van een schietincident in een woning in De Rips. Niemand raakte daarbij gewond. De politie is bezig met een onderzoek naar de zaak.

Het schietincident werd maandagavond rond 20.15 uur gemeld vanuit een woning aan de Bijenstraat. De aanleiding lijkt te liggen in een conflict over een betalingsafspraak binnen een relationele context. De twee personen uit Ommel kwamen aan de deur van de woning om een betaling te regelen, maar de situatie escaleerde tot een incident waarbij een schot zou zijn gelost. Gelukkig raakte niemand gewond. De man en vrouw uit Ommel zijn gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident. Hun rol en de precieze toedracht van het incident worden verder onderzocht.

In de woning werd een vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen.

Foto’s: Harrie Grijseels