Eerder beschoten woning opnieuw doelwit

Eerder beschoten woning opnieuw doelwit

Geplaatst op 24 februari 2024, om 23:15 uur

ROTTERDAM – In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 februari is een explosief afgegaan bij een woning op de Kerkhoflaan. Dezelfde woning werd op 11 februari al beschoten. De incidenten hebben vermoedelijk te maken met een poging ontvoering op de Jacques Dutilhweg en diverse explosies op de Jacques Dutilhweg en de Ravelstraat in Capelle aan den IJssel.

Het is bijna half twee ’s nachts als een zaterdag 24 februari een explosief afgaat bij een woning op de Kerkhoflaan. Gelukkig raakt niemand gewond. Wel is er schade aan de woning. Dezelfde woning was 11 februari al het doelwit van een beschieting. Daar zijn zes personen voor aangehouden. Voor de explosie van 24 februari zijn nog geen aanhoudingen verricht.

De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen en mensen die beelden hebben van de omgeving.