Fietsster gewond na aanrijding met auto

Fietsster gewond na aanrijding met auto

Geplaatst op 23 februari 2024, om 19:07 uur

HAARLEM – Een fietsster raakte vrijdagmiddag gewond bij een ongeval in Haarlem. Het incident vond plaats even voor 17:30 uur op de kruising van de Roemer Visscherstraat met de Jan Luykenstraat. Een automobilist week uit en raakte daarbij een geparkeerde auto. De vrouw op de fiets kwam hierbij ten val en liep verwondingen op.

Ambulancepersoneel heeft de vrouw ter plaatse behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor verdere zorg. Het is niet duidelijk of de fiets en de auto elkaar hebben geraakt. De auto raakte echter dusdanig beschadigd dat een bergingsbedrijf het voertuig moest wegslepen.

De geparkeerde auto liep schade aan de zijkant op. De fiets is door de partner van het slachtoffer met de auto meegenomen.

Foto’s: Michel van Bergen