Vrouw ernstig gewond en hondje dood na ongeval , doorrijder meldt zich

Vrouw ernstig gewond en hondje dood na ongeval , doorrijder meldt zich

Geplaatst op 21 februari 2024, om 21:19 uur

VALKENSWAARD – Op de Nieuwe Waalreseweg in Valkenswaard heeft woensdagavond een ongeval plaatsgevonden. Hierbij is een overstekende vrouw en haar hondje aangereden door een auto ter hoogte van de Seringenstraat.

Een schoen van het slachtoffer is door de klap over de schutting gevlogen. De vrouw raakte ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Haar hondje heeft het ongeval niet overleefd. De bestuurder van de auto is na het ongeval doorgereden. De politie stelt een uitgebreid onderzoek in en is op zoek naar camerabeelden.

Donderdagochtend laat de politie weten dat de doorgereden automobilist zich in de nacht van woensdag op donderdag heeft gemeld. Het gaat om een 19-jarige inwoner van Waalre. De man is aangehouden en zit vast.

Foto’s: Rico Vogels