UPDATE: Geen sprake van misdrijf dode vrouw, 58-jarige bewoner vrijgelaten

UPDATE: Geen sprake van misdrijf dode vrouw, 58-jarige bewoner vrijgelaten

Geplaatst op 21 februari 2024, om 22:20 uur

BOXTEL – In een woning aan de Hoogheem in Boxtel is maandagnacht een tot nu toe onbekende overleden vrouw aangetroffen.

In de nacht van maandag kreeg de politie een melding van een incident op de Hoogheem in Boxtel. Bij aankomst in de woning troffen agenten een overleden vrouw aan. Ondanks medische hulp kon zij niet meer worden gered. De politie startte direct een onderzoek naar haar dood en hield de 58-jarige bewoner van de woning aan. Uit politieonderzoek bleek later dat de vrouw niet door een misdrijf om het leven is gekomen. De 58-jarige man die woensdag is aangehouden, is niet langer verdacht en is vrijgelaten.

De politie doet verder onderzoek naar de identiteit van de overleden vrouw.

Foto: Sander van Gils