Geparkeerde bestelbus door brand verwoest

Geparkeerde bestelbus door brand verwoest

Geplaatst op 21 februari 2024, om 07:59 uur

DEN BOSCH – Aan het Leyhof in de Aawijk in Den Bosch is in de nacht van dinsdag op woensdag een bestelbus in vlammen op gegaan.

De melding van de brand kwam rond 01:40 u binnen bij de brandweer. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig volledig in brand. Tijdens de bluswerkzaamheden stelde de brandweer 4 gasflessen veilig die in het voertuig stonden. Deze werden nadat ze uit het voertuig waren gehaald door de brandweer gekoeld.

Het voertuig stond langs een woning geparkeerd. Deze woning liep enige schade op. Achter het voertuig hing een aanhanger. Deze bleef gespaard. De brand trok veel bekijks. De politie heeft de brand in onderzoek. Mogelijk is brandstichting de oorzaak van de brand. Een bergingsbedrijf zal het voertuig af voeren.

Foto’s: Bart Meesters