Gewonden en reanimatie na ernstig ongeval

Gewonden en reanimatie na ernstig ongeval

Geplaatst op 19 februari 2024, om 19:05 uur

BARNEVELD – Bij een zeer zwaar verkeersongeval op kruising van de Thorbeckelaan met de op en afrit van de A30 werden vier ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd. Dit gebeurde omstreeks 17.30 uur na een botsing tussen twee voertuigen.

Eén van de betrokken auto’s schoof na de impact het talud af en kwam tegen een boom tot stilstand.

Voor assistentie bij het ongeluk werd niet alleen medisch personeel opgeroepen, maar ook de brandweer, omdat er ten minste één persoon vastzat in een van de voertuigen. Het lukte de hulpdiensten deze persoon binnen dertig minuten te bevrijden.

Meerdere mensen zijn gewond geraakt. Een persoon moest gereanimeerd worden.

Later meer.