Drie mannen gegijzeld, politie zoekt getuigen

Drie mannen gegijzeld, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 19 februari 2024, om 13:28 uur

AMSTERDAM – Drie mannen zijn op vrijdagavond 16 februari voor korte tijd tegen hun wil vastgehouden onder bedreiging van een wapen in de omgeving van Heesterveld in Amsterdam Zuidoost. De recherche is op zoek naar getuigen en personen die meer kunnen vertellen over deze gijzeling.

De slachtoffers van 21, 22 en 24 jaar oud, stonden met hun auto rond 22.40 uur geparkeerd aan het Heesterveld toen zij door twee verdachten werden bedreigd en afgeperst. De slachtoffers moesten geld pinnen en zijn beroofd van persoonlijke eigendommen. De slachtoffers kunnen de verdachten als volgt omschrijven:

Verdachte 1
Tussen de 20 en 25 jaar oud
Donker getinte huidskleur
Dreadlocks tot op zijn schouders
Gezet postuur
Ongeveer 180 centimeter lang
Donker gekleed

Verdachte 2

Tussen 25 en 30 jaar oud
Donker getinte huidskleur
Ongeveer 170 à 175 centimeter lang
Kort donker haar
Dun postuur
Donkerrood vest
Donkere broek
Weet jij iets? Deel het!

Heeft u meer informatie over deze zaak? Meld het dan! Mocht u het eng of spannend vinden om te melden, dan kan dat ook altijd anoniem of vertrouwelijk. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem of van het Team Criminele Inlichtingen.