Aanhouding na flink ongeval

Aanhouding na flink ongeval

Geplaatst op 18 februari 2024, om 01:11 uur

ARNHEM – In Arnhem werd zaterdagavond na een botsing tussen twee voertuigen op de Johan de Wittlaan een persoon gearresteerd. De aanrijding leidde tot een verspreiding van brokstukken over tientallen meters.

Ondanks de ernst van het ongeval kwam iedereen met de schrik vrij. Verkeer was tijdelijk geblokkeerd op de locatie van het incident, dat kort na 22:00 uur plaatsvond.

Een witte Volkswagen Polo, komende vanuit het stadscentrum, verloor door een nog onbekende reden de controle, schoot over de weg en kwam op zijn zijkant tot stilstand tegen een tegemoetkomende Renault Clio.

De gearresteerde persoon’s identiteit en de reden voor de arrestatie zijn nog niet bekend gemaakt.

Foto’s Persbureau Heitink