Auto met aanhanger schiet van weg en ramt cameramast

Auto met aanhanger schiet van weg en ramt cameramast

Geplaatst op 17 februari 2024, om 16:29 uur

NUENEN – Een auto met aanhanger is vanmiddag bij afrit Nuenen op de A270 van de weg geraakt. De auto reed vanaf Helmond in de richting van Eindhoven. Bij afslag Nuenen reed de auto de snelweg af en precies door de middenberm.

De auto ramde hierbij een cameramast. Die masten met camera’s staan langs de A270 omdat de weg door de Automotive Campus gebruikt wordt als testweg. De auto kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een boompje.

De bestuurder van de auto is nagekeken in de ambulance, ook zat er een hond in de auto. Deze kwam met de schrik vrij.  Een berger heeft de auto uiteindelijk los getrokken uit de berm, de schade aan het voertuig is flink.