Drie doden bij verkeersongeval zijn 70-plussers en 34-jarige

Drie doden bij verkeersongeval zijn 70-plussers en 34-jarige

Geplaatst op 16 februari 2024, om 09:20 uur

KOOTSTERTILLE – Bij een ongeval in Kootstertille zijn donderdagavond een 71-jarige man, een 72-jarige vrouw en een 34-jarige man om het leven gekomen, zo meldde de politie vrijdag. De man en vrouw van in de 70 waren afkomstig uit de gemeente Dantumadiel, terwijl de 34-jarige man uit Kootstertille afkomstig was.

Het ongeval vond plaats op de Koaten in Kootstertille, waar donderdagmiddag twee voertuigen frontaal met elkaar in botsing kwamen. Het echtpaar uit Dantumadiel zat in het ene voertuig, terwijl de man uit Kootstertille in het andere voertuig zat. Alle drie de slachtoffers zijn ter plaatse overleden.

Foto’s: Jelke Jongsma/Nieuwsuitkollum.nl