Brandweer moet bestuurder uit wrak bevrijden bij botsing

Brandweer moet bestuurder uit wrak bevrijden bij botsing

Geplaatst op 16 februari 2024, om 19:04 uur

APELDOORN – Op een kruising in Apeldoorn heeft vrijdagmiddag een botsing plaatsgevonden, waarbij de brandweer moest ingrijpen om de inzittenden uit het wrak te bevrijden. Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen. Het ongeluk vond plaats op de Edisonlaan, bij de Nobelstraat.

Het lijkt erop dat het om een zijdelingse botsing gaat: een witte Fiat vertoont aanzienlijke deuken aan de zijkant, terwijl de voorkant van een donkere Peugeot flink beschadigd is. De bestuurder van de Peugeot moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijd. Twee personen zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen. Twee van hen zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De Edisonlaan is afgesloten voor verkeer ter hoogte van de Nobelstraat. De dienst Verkeersongevallenanalyse (VOA) zal ter plaatse komen om de toedracht van het ongeval te onderzoeken. De twee zwaar beschadigde voertuigen moeten worden weggesleept.

Foto’s: Persbureau Heitink