Stoffelijk overschot aangetroffen in appartementencomplex

Stoffelijk overschot aangetroffen in appartementencomplex

Geplaatst op 15 februari 2024, om 19:59 uur

DIDAM – Op de Kerkstraat in Didam zijn donderdagavond de brandweer en politie uitgerukt naar een appartementencomplex. Volgens eerste berichten is er een stoffelijk overschot aangetroffen. De exacte omstandigheden rondom het incident zijn op dit moment nog onduidelijk. Details over de identiteit van de slachtoffers of de oorzaak van hun overlijden zijn nog niet vrijgegeven.

De politiewoordvoerder geeft aan dat een misdrijf niet kan worden uitgesloten en dat forensische opsporing zojuist ter plaatse is gekomen om dit te onderzoeken. De brandweer is ter ondersteuning hierbij ter plaatse.

Volgens de woordvoerder lijkt het er momenteel niet op dat deze vondst een verband heeft met de vermissing van de 47-jarige vrouw in Zevenaar, waar de hele dag al onderzoek wordt gedaan bij een woning.

Foto’s: Persbureau Heitink