Bestuurder slaat op de vlucht na ongeval met meerdere voertuigen

Bestuurder slaat op de vlucht na ongeval met meerdere voertuigen

Geplaatst op 15 februari 2024, om 09:21 uur

HOOGEZAND – Op de Hoofdstraat in Hoogezand heeft donderdagochtend een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij meerdere voertuigen betrokken waren. Ten minste drie auto’s hebben aanzienlijke schade opgelopen.

Volgens getuigen reed een witte Opel met hoge snelheid over de Hoofdstraat en was hij bezig met het inhalen van andere automobilisten. Bij de Beukemastraat verloor de bestuurder de controle over het voertuig, waardoor hij zijn voorligger ramde en vervolgens op de andere rijbaan belandde en daar nog een auto frontaal raakte. Na het ongeval heeft de bestuurder, volgens getuigen, de plaats van het incident verlaten.

De politie is ter plaatse gekomen om het ongeval te registreren. Tot op heden is de bestuurder niet gevonden.

Foto’s: Venema Media