Auto rijdt door stenen muur: bestuurder gewond naar ziekenhuis

Auto rijdt door stenen muur: bestuurder gewond naar ziekenhuis

Geplaatst op 15 februari 2024, om 17:35 uur

EMMER COMPASCUUM – Op Kanaal B ZZ heeft donderdagmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, waarbij een auto over de weg is geslingerd en tegen een muurtje een tuin is gereden. Door een lekkage van koelvloeistof ontstond er rook, waardoor omstanders de bestuurder uit de auto hebben gehaald voordat de brandweer ter plaatse was.

Een ambulance heeft de bestuurder naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het ontbreken van een airbag aan het stuur is de persoon tegen het stuur gekomen, waardoor het stuur krom is geslagen. De brandweer heeft de straat schoongeveegd en is weer vertrokken.

Het bergingsbedrijf Koolen zal de auto afslepen.

Foto’s: FlashDR