Een van de gewonden schietpartij Purmerend overleden

Een van de gewonden schietpartij Purmerend overleden

Geplaatst op 13 februari 2024, om 09:58 uur

PURMEREND – De politie heeft bekendgemaakt dat een 19-jarige man uit Purmerend, die maandag gewond raakte bij een schietincident in de stad, is overleden. Het tragische voorval vond plaats rond 20.00 uur bij het station aan de Stationsweg, waar twee mannen in kritieke toestand naar het ziekenhuis werden overgebracht; één van hen heeft het helaas niet overleefd. De leeftijd van het andere slachtoffer, beschreven als “een jongeman”, is niet door de politie gespecificeerd.

Tot op heden is er nog geen arrestatie verricht in verband met het incident. De politie is actief op zoek naar verdachten en voert een onderzoek uit naar de toedracht van de schietpartij.