Maserati in lichterlaaie op carpoolplaats

Maserati in lichterlaaie op carpoolplaats

Geplaatst op 11 februari 2024, om 04:17 uur

BOXTEL – De brandweer werd in de nacht van zaterdag op zondag rond 2.15 uur gealarmeerd voor een autobrand op de carpoolplaats aan de Kampspoor in Boxtel.

Bij aankomst van de spuitgasten stond de Maserati al volledig in lichterlaaie. Ook de auto welke naast het brandende voertuig stond werd aangestraald en liep de nodige schade op. Brandweerlieden bedwongen de immense vlammenzee maar konden niet voorkomen dat de auto volledig werd verwoest.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend, de politie is een onderzoek gestart naar zowel de herkomst van het voertuig als de oorzaak van de brand. Beide voertuigen zijn door verschillende bergingsvoertuigen afgevoerd.

Foto’s: Sander van Gils