Zoektocht naar verdachten, bivakmutsen en wapens in auto

Zoektocht naar verdachten, bivakmutsen en wapens in auto

Geplaatst op 8 februari 2024, om 07:45 uur

ECHT – Donderdagavond rond 20.30 uur zag de politie een auto met gestolen kentekenplaten rijden over de A2. Op de parkeerplaats Bosserhof in Echt is de auto door de agenten gecontroleerd. Vier van de vijf inzittenden werden aangehouden en een persoon is nog voortvluchtig. De politie zocht deze persoon en kreeg daarbij ondersteuning van de helikopter en een speurhond.

In eerste instantie vluchtten twee van de vijf inzittenden. Een van de voortvluchtigen ontkwam nadat hij al geboeid was. Deze man is later op de avond aangehouden op het station in Kerkrade. Naar de tweede voortvluchtige wordt nog gezocht.

In de auto met de gestolen kentekenplaten trof de politie wapens en een aantal bivakmutsen aan. Het onderzoek wordt voortgezet.