Twee personen aangehouden voor voorbereiden drugshandel

Twee personen aangehouden voor voorbereiden drugshandel

Geplaatst op 7 februari 2024, om 18:00 uur

HILLEGOM – De politie hield donderdag 1 februari in een woning aan de Brouwerlaan in Hillegom een 60-jarige vrouw en 56-jarige man uit Hillegom aan. Zij worden verdacht van de voorbereiding van handel in hard- en softdrugs. In de woning trof de politie een handelshoeveelheid drugs aan.

Bij de gemeente Hillegom en de politie kwamen de laatste tijd meerdere meldingen binnen over drugshandel in de woning aan de Brouwerlaan. Dit leidde donderdag 1 februari tot de aanhoudingen en de doorzoeking van de woning. Naast de verdovende middelen troffen agenten ook een groot contant geldbedrag en een verboden wapen en munitie aan in de woning. Dit alles is in beslag genomen. De twee verdachten zijn dinsdag 6 februari voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het voorarrest van de man is verlengd, dat van de vrouw geschorst.