Verdachten aangehouden voor schietincident

Verdachten aangehouden voor schietincident

Geplaatst op 6 februari 2024, om 19:55 uur

VLISSINGEN – Het arrestatieteam, flexteam en de recherche hebben maandag 5 februari op verschillende locaties in Vlissingen vier verdachten aangehouden.

De afgelopen tijd vonden er meerdere schietincidenten plaats. De betrokkenheid van de verdachten bij het schietincident op 1 januari 2024 op de Bloemenlaan te Vlissingen en een bedreiging en mishandeling met een vuurwapen in Middelburg worden onderzocht.

Het gaat om 3 mannen van 19 en een van 20 jaar oud. Bij twee van hen is een handvuurwapen in beslag genomen. Daarnaast zijn er diverse doorzoekingen geweest waarbij onder andere drugs in beslag werd genomen. Het viertal is vandaag voor het eerst gehoord en ingesloten voor verder onderzoek.

Gewonde
Tijdens het schietincident raakte een 33-jarige Vlissinger gewond.