Politie verricht aanhouding na straatroof

Politie verricht aanhouding na straatroof

Geplaatst op 6 februari 2024, om 19:15 uur

BEVERWIJK – De politie heeft maandag 5 februari een 18-jarige man uit de gemeente Velsen aangehouden. Hij wordt in verband gebracht met een straatroof aan de Breestraat in Beverwijk. De man is inmiddels heengezonden en krijgt een dagvaarding.

Rond 09.50 uur kreeg de politie melding van een straatroof aan de Breestraat in Beverwijk. Hierbij werd een 63-jarige vrouw uit de gemeente Castricum beroofd van haar handtas. De verdachte rende vervolgens weg richting de Nieuwstraat. Op basis van het doorgegeven signalement, kon de politie na een korte zoekslag een verdachte aanhouden bij het winkelcentrum de Beverhof.

De vrouw is bij de straatroof niet gewond geraakt en heeft haar handtas teruggekregen.