Vrouw aangevallen en doodgestoken op straat

Vrouw aangevallen en doodgestoken op straat

Geplaatst op 4 februari 2024, om 08:53 uur

EINDHOVEN – In Eindhoven is vannacht een vrouw op straat dood gestoken nadat ze werd aangevallen of ruzie kreeg.

De steekpartij vond plaats in het centrum van de stad. Volgens de politie gaat het om een relatief jonge vrouw die inmiddels aan haar verwondingen is overleden. De vrouw is ernstig gewond aangetroffen op straat, hierop is direct gestart met reanimeren door toegesnelde agenten. Volgens de politie is de vrouw daarna in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar waren de verwondingen te ernstig en is ze overleden.

De ambulancedienst en brandweer kwamen ter plaatse voor assistentie en namen de reanimatie over. Ook het traumateam uit Rotterdam is opgeroepen. De straat ligt op dit moment nog bezaaid met medische spullen, ook de bebloede jas van de vrouw ligt nog op straat. De politie heeft een flinke PD afgezet met lint en omstanders worden op afstand gehouden.

Volgens getuigen werd de vrouw aangevallen, of had ze ruzie met iemand en is daarbij neer gestoken. Verschillende omstanders die voorbij liepen of fietste schoten de vrouw te hulp. De dader wist te ontkomen en wordt op dit moment gezocht door de politie.