Auto raakt van weg af en komt tot stilstand tegen boom

Auto raakt van weg af en komt tot stilstand tegen boom

Geplaatst op 4 februari 2024, om 16:36 uur

EINDHOVEN – Een auto is van de weg geraakt aan de Sumatralaan in Eindhoven en heeft daarbij een reeks vernielingen veroorzaakt.

De auto kwam in botsing met een andere auto en raakte van de weg. Dit resulteerde in een reeks botsingen en vernielingen, waarbij de auto eerst een lichtmast raakte, vervolgens een prullenbak naast een parkbankje omverreed, daarna een glasvezelkast en een internetverdeelstation beschadigde, en uiteindelijk tot stilstand kwam tegen een boompje.

De crash heeft geleid tot een onderbreking van internetverbindingen in een deel van Eindhoven, zoals gemeld door een monteur.

In de auto zaten drie personen, een man, een vrouw en een kind. De bestuurder, de man, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het kind kwam met de schrik vrij en kreeg van de politie een klein knuffelbeertje als troost (traumabeertje).

Een groep ganzen die in de buurt was, kwam met de schrik vrij en was nieuwsgierig, waardoor ze een kijkje kwamen nemen na de crash.